Evenement ⋆ Paasparty Bentelo
PaasPary

Evenement

PaasParty

Een mix van muziek en veel gezelligheid! PaasParty Bentelo wordt elk jaar georganiseerd door de vrijwilligers van PJO-HaJo Bentelo. Je kan maximaal losgaan op meerdere muziekgenre’s, want dit jaar hebben wij maar liefst 4 tenten. Met duizenden bezoekers is dit het ultieme feest om Pasen te vieren!

Informatie

Op zondag 17 april 2022 (1ste Paasdag) vindt de 32e editie van de Paasparty plaats. Hieronder wat algemene informatie:

Het feest begint rond 20.00 uur en eindigt om 02.00 uur

Minimale leeftijd op ons feestterrein is 16 jaar

Wij hanteren: NIX18 – Niet roken, niet drinken (bezoekers onder de 18 jaar krijgen een ander kleur bandje bij de ingang)

Er is een beveiligde garderobe aanwezig in ruil voor 1 munt

Neem je legitimatie mee, er wordt gecontroleerd op leeftijd.

Huisregels

 

U betreedt een evenemententerrein, waarop vergunningbepaling van toepassing zijn. Eén van de bepalingen is dat een beveiligingsbedrijf de handhaving van de openbare orde bewaakt.

Toegangsbewijzen waren enkel via de voorverkoop te verkrijgen. Zonder entreebewijs kan er geen toegang tot het afgebakende terrein verkregen worden. Zonder geldig toegangsbewijs zal u de toegang ontzegd worden.

De minimum leeftijd is 16 jaar, dit zal doormiddel van een geldig legitimatiebewijs moeten kunnen worden aangetoond. Personen jonger dan 18 jaar mogen geen alcohol nuttigen. Om onderscheid te creëren tussen de bezoekers van 16 – 18 en 18 jaar en ouder wordt er gewerkt met meerdere gekleurde bandjes.

Voor de veiligheid van onze bezoeker en de organisatie zal er cameratoezicht plaatsvinden. Tijdens het festival worden eveneens foto- en video opnames gemaakt ten behoeve van promotiedoeleinden.

Alle soorten tassen zijn verboden om mee te nemen op het terrein van de Paasparty. Een klein handtasje is wel toegestaan maar kan door de beveiliging gecontroleerd worden.

Het is verboden verdovende middelen, drank, etenswaren of glaswerk mee naar binnen te nemen. Het gebruik, het bezit en/ of de handel in verdovende middelen is verboden. Mocht het toch voorkomen, dan worden de betreffende personen overgedragen aan de politie. De vergunninghouder en het beveiligingsbedrijf behouden zich het recht voor eventueel gevonden verboden spullen in beslag te nemen en over te dragen aan de politie.

Het is verboden te roken in de tenten.

Indien een beveiliger het noodzakelijk acht, kan een bezoeker gefouilleerd worden en/ of tassen onderzocht worden. Bij weigering van medewerking aan een fouillering en/of onderzoek aan een tas wordt de toegang geweigerd.

Bezoekers dienen zich te houden aan de huisregels en/of aanwijzingen van het beveiligingspersoneel dat belast is met de handhaving van de orde. Bij ordeverstorend gedrag, ongewenste intimiteiten, overtreding of niet opvolgen van de huisregels en/of aanwijzingen van het beveiligingspersoneel kan de toegang worden geweigerd of verwijdering van het evenemententerrein plaatsvinden. Aan personeel van het beveiligingsbedrijf dient, indien daarnaar wordt gevraagd, een geldig legitimatiebewijs getoond te worden.</

Bezoekers betreden het evenement geheel op eigen risico. De organisatie van de Paasparty is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel, beschadiging of kwijt raken van persoonlijke eigendommen. Het gebruik van de garderobe is op eigen risico.

Constatering van strafbare feiten wordt ten aller tijden bij de politie gemeld. In gevallen waarin deze huisregels niet voorzien, beslist de organisatie.

Bij het betreden van het terrein wordt ingestemd met de hier bovengenoemde geldende huisregels.

Met de fiets

Op ons terrein is een grote en bewaakte fietsenstalling. Het is wel bewaakt, maar zet hem wel goed op slot!

Met de auto

Ben je met de auto? Dan kun je op aanwijzing van onze verkeersregelaars parkeren.